These sweet cakes look so delicious

August 24, 2016 11:07

Sweet desserts such as tiramisu, dorayaki, pandan cake... bring a wonderful culinary experience that visitors should not miss.

Pavlona (New Zealand): Có nguồn gốc ở New Zealand và được đặt tên theo vũ công balle người Nga - Anna Pavlona, món tráng miệng ngọt ngào này đầy kem tươi và các loại quả mùa hè.
Pavlona (New Zealand): Originating in New Zealand and named after Russian ballerina Anna Pavlona, ​​this sweet dessert is filled with whipped cream and summer fruits.
n
Princesstarta Cake (Sweden):This beautiful cake is made with sponge cake, jam, custard and cream, and is covered with green marzipan. Vete-Katten in Stockholm is the perfect place to enjoy a Princesstarta with a cup of coffee.
Bánh xốp Victoria (Anh): Chẳng còn gì tuyệt bằng được thưởng thức trà chiều với một miếng bánh xốp Victoria. Được đặt theo tên Nữ hoàng Anh, món bánh này có mứt mâm xôi, và đôi khi có thêm kem tươi.
Victoria Sponge (UK): There's nothing quite like enjoying afternoon tea with a Victoria Sponge. Named after the Queen of England, this cake is filled with raspberry jam, and sometimes whipped cream.
Lapis Legit (Indonesia): Được làm từ bơ Wijsman và lòng đỏ trứng gà, bánh Lapis Legit có vị ngọt ngào, mềm mại, thường dành cho các dịp lễ.
Lapis Legit (Indonesia): Made from Wijsman butter and egg yolks, Lapis Legit is sweet and soft, often reserved for holidays.
Kransekage (Đan Mạch/Na Uy): Kransekage kết hợp từ các bánh vòng hạnh nhân với nhiều kích cỡ.
Kransekage (Denmark/Norway): Kransekage is made from almond doughnuts of various sizes.
Lamingtons (Australia): Món bánh đặc sản này được đặt theo tên một nhà cầm quyền ở Queensland, gồm bánh xốp phủ chocolate và rắc vụn dừa.
Lamingtons (Australia): This specialty cake is named after a Queensland ruler and consists of chocolate-coated sponge cake sprinkled with coconut flakes.
Bánh lá dứa (Singapore/Malaysia): Về cơ bản đây là một loại bánh chiffon có vị ngọt và mùi thơm dễ chịu. Bánh có màu xanh nhờ nước từ lá dứa, rất phổ biến ở Singapore và Malaysia.
Pandan Cake (Singapore/Malaysia): This is basically a chiffon cake that is sweet and has a pleasant aroma. The cake is green in color thanks to the juice from pandan leaves, very popular in Singapore and Malaysia.

Black Forest Cake (Germany): This traditional German cake is usually made with chocolate, whipped cream and half a glass of cherry brandy.

Post Chaja (Uruguay): Created by a teahouse owner in 1927, this cake features layers of soft sponge, cream and peaches, all encased in a meringue crust.

Tiramisu (Italy): Tiramisu có nghĩa là “cầm tôi lên” trong tiếng Italy. Đây là món tráng miệng ngọt ngào được làm từ nhiều lớp, gồm bánh xốp nhúng cà phê, phô mai mascarpone đánh với trứng và đường.
Tiramisu (Italy): Tiramisu means “pick me up” in Italian. This sweet dessert is made of layers of sponge cake dipped in coffee, mascarpone cheese beaten with eggs and sugar.
Bánh phô mai (Mỹ): Trở nên nổi tiếng từ New York, bánh phô mai được làm từ phô mai, đường và trứng trên lớp vụn bánh quy.
Cheesecake (USA): Made famous in New York, cheesecake is made with cheese, sugar and eggs on a layer of cookie crumbs.
Dorayaki (Nhật Bản): Món bánh này có dạng đĩa, lớp vỏ mềm và nhân đậu đỏ ngọt. Đây là món bánh yêu thích của chú mèo máy Doraemon nổi tiếng.
Dorayaki (Japan): This dish is shaped like a disc, has a soft crust and is filled with sweet red bean paste. This is the favorite dish of the famous robot cat Doraemon.
Tres leches (Mexico): Món bánh này xuất hiện ở nhiều thành phố vùng Mỹ Latin, gồm bánh xốp tẩm sữa đặc có đường, sữa thường và thêm kem tươi.
Tres leches (Mexico): This cake, found in many Latin American cities, consists of sponge cake soaked in sweetened condensed milk, regular milk, and whipped cream.

According to Zing.vn

RELATED NEWS

Featured Nghe An Newspaper

Latest

x
These sweet cakes look so delicious
POWERED BYONECMS- A PRODUCT OFNEKO