Dien Chau enters seafood processing season

July 4, 2016 08:58

(Baonghean.vn) - The hot weather along with a bumper fish season with an output of up to 10,000 tons has created favorable conditions for the seafood processing industry in Dien Chau. At this time, people in craft villages are entering the season of producing and processing seafood products.

Mỗi ngày tại cơ sở chế biến cá phi lê Hùng Châu, xã Diễn Ngọc thu mua, chế biến tới hơn 2 tấn cá, giải quyết việc làm cho 30 lao động.
Every day at Hung Chau fish fillet processing facility, Dien Ngoc commune purchases and processes more than 2 tons of fish, creating jobs for 30 workers.
Chế biến cá phi lê tươi
Processing fresh fish fillets
Những ngày này, lượng cá nhiều nên 3 nhà máy chế biến bột cá cũng hoạt động hết công suất để tiêu thụ hết lượng cá cho bà con ngư dân.
These days, there is a lot of fish so 3 fishmeal processing factories are also operating at full capacity to consume all the fish for fishermen.
Tại cơ sở chế biến nước mắm lớn nhất xã Diễn Ngọc của bà Trần Thị Chuyên, hai tháng nay, bà thu mua tới 80 tấn cá cơm để làm nước mắm.
At the largest fish sauce processing facility in Dien Ngoc commune owned by Ms. Tran Thi Chuyen, for the past two months, she has purchased up to 80 tons of anchovies to make fish sauce.
Công ty Cổ phần Thủy sản Vạn Phần đẩy mạnh sản xuất  nước mắm
Van Phan Seafood Joint Stock Company promotes fish sauce production
Nước mắm là một trong những sản phẩm đặc trưng của Diễn Châu
Fish sauce is one of the typical products of Dien Chau.
a
Grilled fish processing


Mai Giang

RELATED NEWS

Featured Nghe An Newspaper

Latest

x
Dien Chau enters seafood processing season
POWERED BYONECMS- A PRODUCT OFNEKO